Block
6 NOVIEMBRE, 2020

El Ayuntamiento encarga la redacción del proyecto del nuevo pabellón polideportivo que se ubicará junto a L’Aljub

CIUTAT INTEL·LIGENT

CIUTAT SOSTENIBLE

CIUTAT INTEGRADORA

La EDUSI_ELX naix per a fer de la nostra ciutat un espai més humà, més amable, més connectat. Un entorn que genera oportunitats i respectuós amb el medi ambient. Una estratègia dirigida a fer d’Elx una ciutat sostenible, innovadora, inclusiva i intel·ligent.

La EDUSI_ELX suposa una inversió de 30 milions d’euros cofinançats entre el Ajuntament d’Elx i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a impulsar i materialitzar diferents projectes d’impacte social, mediambiental, urbanístic i tecnològic.

CIUTAT INTEL·LIGENT

Eix que comprén la visió innovadora, l’aposta per les noves economies, la potenciació de l’emprenedoria i la utilització de les TICS per a facilitar la vida de les persones. 

CIUTAT SOSTENIBLE

Eix que permet un desenvolupament territorial planificat, ordenat i coherent que millore la qualitat de vida de les persones i genere plusvàlues mediambientals, socials i econòmiques generant un major benestar social.

CIUTAT INTEGRADORA

Eix que considera la integració i l’eliminació de barreres com a pivot central per a aconseguir una harmonia social que fomente la inclusió de la ciutadania i garantisca oportunitats equitatives per al conjunt de la població.

ACTUALITAT

Sorry, no posts were found.